5 juni 2014 @ 22:59
admin

Eerste vlucht Flybe Groningen-Londen een feit

Vandaag was het dan eindelijk zover. De eerste vlucht vanaf Groningen Airport Eelde naar Londen verzorgt door Flybe, een Engelse luchtvaartmaatschappij.

Vanmiddag rond twee uur lande het vliegtuig van Flybe met de nodige feestelijkheden op Groningen Airport Eelde. Om na een vertraging van drie kwartier weer te vertrekken richting Engeland, Airport Londen Southend. Vanmiddag was het een speciale vlucht, vele bestuurders en vertegenwoordigers van het Noorden vlogen mee op deze eerste vlucht van Flybe tussen Groningen Airport Eelde en Londen Southend.

Een Succes:

Volgens eerdere berichten van Flybe is het nu al een succes. De eerste weken zijn volgeboekt en de vele positieve berichten vanuit het Noorden maakt het dat Flybe er van overtuigd is, dat het dit keer wel gaat lukken om een luchtverbinding te hebben vanuit het Noorden naar Londen. Wat de voorgangers Ryanair en VLM niet lukte wil Flybe door een ander vliegschema wel doen slagen. Flybe gaat iedere werkdag en in het weekend vliegen, zodat zowel de zakelijke, als de toeristen er gebruik van kunnen maken. Flybe verwacht dit jaar dan ook 20.000 reizigers te vervoeren en wil dit proberen op te schroeven naar zo’n 35.000 reizigers per jaar, dit moet haast gaan lukken in verband met de gunstige ticketprijzen die Flybe hanteerd.

Flybe eerste vlucht Groningen Airport EeldeFlybe ontvangt Airport Groningen-Eekde

Laat een bericht achter