12 juli 2014 @ 23:46
admin

Vanaf Eelde naar Gdánsk

Vanaf 28 Oktober kunt u 2x per week, vanaf Groningen Airport Eelde naar Gdańsk met Wizz Air!

Waarom Gdańsk?

Gdańsk is het parelte van Polen. De oude stad heeft een heel mooi oud centrum met mooie pleinen en straten. Gdansk staat bij de Polen , en ook steeds meer bij de toeristen bekend om haar mooie stranden, wat te vergelijken is met Scheveningen in Nederland. De badplaats is goed bereikbaar met de trein, vanaf de luchthaven. Ook wordt deze lijn ingezet om de 35000 polen die in Noord Nederland werkzaam zijn een hand toe te reiken, om snel even heen en weer te kunnen.

gdansk-night

Vliegen naar Gdańsk

De grootste low-cost airline in Centraal en Oost-Europa is Wizz Air. Wizz Air gaat deze reis dan ook aanbieden vanaf Groningen Aiprort Eelde van en naar de luchthaven Gdańsk Lech Walesa Airport vanaf €19,99 euro. Men verwacht dan ook dat er vele mensen gebruik zullen gaan maken van deze goedkope transfer om kennis te maken met Polen.

Airport transfer Gdańsk
Een goedkope manier om van en naar de luchthaven te reizen is met de WIZZ Airport Transfer. Een auto huren hoort uiteraard ook tot de mogelijkheden, maar een taxi nemen vanaf de luchthaven is ook geen probleem.  Mocht u een auto willen huren dan kunt u dit hier boeken bij Vliegen vanaf Eelde. De luchthaven bevindt zich 10 km van het centrum van Gdansk en respectievelijk 11 en 23 km van Sopot en Gdynia.

2 Responses to “Vanaf Eelde naar Gdánsk”

  1. Dekker schreef:

    Op welke dagen is vertrek richting Gdansk ?


Laat een bericht achter