Juridische hulp bij o.a. vertraging?


Heeft u een vertraagde vlucht gehad? Weet u dan wel dat u als passagier recht heeft op een financiële vergoeding? Volgens de Europese regelgeving heeft u recht op een financiële compensatie van €250, €400 of € 600,- Deze bedragen worden bepaald door de duur van de vertraging en de afstand van de bestemming. De prijs die u voor uw vliegticket heeft betaald heeft geen invloed op deze vergoeding. Wel moet u vanuit een EU lidstaat vliegen en gebruik maken van een Europese luchtvaartmaatschappij. Wij van Airclaims.nl helpen u graag verder om uw recht te vorderen bij de desbetreffende luchtvaartmaatschappij.

Vertraging:

Als u een vertraging heeft gehad van met dan 3 uur heeft u hoogstwaarschijnlijk recht op een vergoeding. Dit geld ook als u uw overstap gemist heeft.

Annulering:

Mocht uw vlucht om wat voor reden dan ook geannuleerd zijn en is dit in minder dan twee weken voor vertrek bij u bekend gemaakt? Ook dan heeft u recht op een restitutie van uw boekingsbedrag.

Instapweigering:

Is uw vlucht overboekt en wilt en kunt u niet meereizen? Dan heeft u recht op een vergoeding. Doet u vrijwillig afstand van uw vluchtplaats, dan geeft u uw recht hierop weg.

Claim vergoeding bij een vertraagde vlucht