Londen


Ook het Noorden kan weer Vliegen vanaf Eelde naar Londen. Sinds 5 juni is Flybe de vliegmaatschappij die vanaf Groningen Airport Eelde naar Londen Southend vliegt. De eerste vluchten zijn een feit. Flybe vliegt dagelijks vanaf Eelde naar Londen, behalve op zaterdag. Dus ook voor een weekend trip kunt u nu prima vliegen vanaf Eelde. U kunt namelijk al binnen twee uur in hartje Londen staan en dit voor €39,99. Dit mede door de goede verbinding die er is vanaf Airport Southend met de trein naar hartje Londen.

Aantrekkelijk:

Londen is al jaren de vakantiebestemming bij uitstek voor citytrips. Wie zich afvraagt hoe dat kan, moet het echt zelf gaan ervaren. Londen is gewoonweg eens iets anders. Er is zoveel te zien, musea, Londense taxi’s, vele pubs, de Big Ben en uiteraard mogen het uitgaanscentra en de vele beroemde winkels hierin ook niet ontbreken.

Ook op culinair gebied kijkt u uw ogen uit. Wat kunt u er niet eten? Vrijwel alles van binnen en buiten Europa is er op culinair gebied wel te vinden. En wat dacht u van de vele musicals die zich er afspelen? Londen is het Broadway van Europa. Er zijn vele grote producties die er draaien. Ook kent Londen uiteraard nog vele kleine theaters waarin vaak specifieke niches zoals comedy of iets dergelijks centraal staan.

Te kort:

Vele vakantiegangers die voor een weekend gaan, hoort u dan ook zeggen dat het tekort was om alles te kunnen zien. Wij raden u dan ook aan om van te voren een lijstje met bezienswaardigheden op te schrijven, en een route uit te stippelen, zodat u in ieder geval ziet wat u graag had willen zien. Op vele plaatsen in de stad kunt u wel plattegronden, routes en eventuele toegangsbewijzen krijgen. Dus u hoeft het u zelf niet moeilijk te maken.

Klimaat:

Het weer in Londen is net als in Nederland. Het kan er heerlijk warm zijn, maar ook koud en guur. Als u de Nederlandse seizoenen aanhoud en daar het seizoen aanhoud waarin u graag op vakantie zou willen gaan, dan is de kans het grootst dat u daarin niet teleurgesteld wordt.

Informatie:

Vliegen vanaf Eelde hoopt u zo voldoende informatie te hebben gegeven om u een beeld te geven van de mogelijkheden voor een vakantie naar Londen. Wij hopen voor u op een goede en fijne reis en dat u voldaan weer thuis komt. Op deze pagina staan voor u diverse aanbiedingen naar Londen vanaf Eelde.