Vanaf Eelde naar Mallorca


In de Middellandse Zee ligt het veelzijdige vakantie eiland Mallorca. Mallorca als vakantiebestemming is een aanrader voor zowel jong als oud. Het eiland heeft een prachtige natuur in het binnenland en langs de kust kunt u genieten van zon, zee en strand. Met een auto kunt u verschillende excursies maken op het Spaanse eiland en kunt u genieten van de Mallorcaanse cultuur.

Een bezoek aan de hoofdstad Palma.

De hoofdstad Palma de Mallorca is een indrukwekkende stad. In de stad vindt u diverse winkels op Plaza Mayor. Maar als u echt betoverd wilt raken dan brengt u een bezoek aan de vele historische gebouwen. In de stad is een oud kasteel gevestigd uit de 13e eeuw. Dit kasteel wordt Paleis de Almudaina genoemd. Tegenover het kasteel staat een beroemde kathedraal, La Seu. De bouw van de kathedraal heeft eeuwen geduurd en zelfs Gaudí heeft zijn hand eraan gelegd.

Uitgaan in El Arenal

Het Nederlandse uitgaansleven voor jongeren is te vinden in El Arneal. In de Spaanse badplaats zijn diverse cafés en clubs te vinden. Vooral Nederlandse jongeren brengen een bezoek aan El Arenal. Dit komt doordat er veel Nederlandse clubs en discotheken aanwezig zijn.

Sóller en de grotten van del Drac.

Met Mallorca als vakantiebestemming kunt u verschillende uitstapjes maken op het eiland. Vanuit Palma de Mallorca kunt u in een oude locomotief reizen naar Sóller. De reis gaat door de bergen heen en langs sinaasappelbomen. Uiteindelijk komt u uit in het toeristische plaatsje Sóller. Nog een toeristische attractie tijdens uw verblijf zijn de grotten van del Drac. Dit is één van de vele grotten die te bezichtigen zijn op het eiland. Bij del Drac vindt u één van de grootste ondergrondse meren van Europa. Met een bootje vaart u over het meer heen om de grotten verder te ontdekken.

Klik hier voor alle aanbiedingen naar Mallorca