Vliegen vanaf Eelde naar Algarve


In het zuiden van Portugal ligt de populaire vakantiebestemming Algarve. Het hele jaar door zijn de tempraturen hier aangenaam. Waardoor het zowel in de zomer als winter een populaire bestemming is voor een zonvakantie. U kunt in de Algarve heerlijk aan het strand liggen of één van de vele bezienswaardigheden bezoeken.

Bezoek de mooiste zandstranden in de Algarve.

De kust van Algarve bestaat uit gigantische rotspartijen en mooie zandstranden. De verschillende stranden zijn soms nog mooier dan de ander. In totaal zijn er ruim 74 stranden in Algarve onder de Blue Flag. Dit betekent dat ze schoon zwemwater hebben en dat de stranden van uitstekende kwaliteit zijn. De mooiste stranden in de Algarve zijn Praia da Amoreira, Vale dos Homens en Amado.

De mooiste bezienswaardigheden in de Algarve.

Met de Algarve als vakantiebestemming kunt u uzelf prima vermaken met de diverse bezienswaardigheden. De bezienswaardigheden bestaan vooral uit historische gebouwen. Een indrukwekende bezienswaardigheid is het Aljezur kasteel. Dit kasteel ligt op een heuvel en stamt uit de 10e eeuw. In Lagos vindt u oude Romeinse stadsmuren. De stadsmuren bestaan uit zeven toegangspoorten en negen torens. Hiermee zijn de stadsmuren één van de best bewaard gebleven muren uit de Romeinse geschiedenis.

Ga ontspannen in een spa.

De wellness in Algarve staat goed aangeschreven. Er zijn diverse spa’s waar u een heerlijke behandeling kunt ondergaan. In de bergen vindt u de mooiste spa, Caldas de Monchique. De spa is zelfs gelegen bij een echte waterval genaamd Barbelotte.

Breng een golfvakantie door in de Algarve.

Algarve wordt steeds vaker de plek voor een golfvakantie. Door het mooie weer wordt golfen een stuk fijner ervaren. Er zijn in totaal meer dan veertig verschillende banen, waardoor de Algarve steeds meer golfliefhebbers trekt. De verschillende golfbanen zijn te vinden rond de grote badplaatsen in de Algarve.

Klik hier voor de aanbiedingen van de mooiste reizen naar de Algarve